Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:31364 kpl

Sukujuhla 2007

Kokoonnuttiimpa kukin tahoiltaan Kilposten sukujuhlaan; juhlaan jonka järjestäjät, ilmojen haltijat mukaan lukien panivat parastaan, ja onnistuivat siinä. Ensihetket aamunraikkaassa, suuren sinisen Ontojärven poukamassa ja huikaisevan sinisen taivaan alla, siniristilipun noustua salkoon historiallisestikin kiinnostavan Paloniemen leirikeskuksen kelopirtin pylväiden suojaisassa pihassa virittivät tunnelmaan. Ilmoittautuessamme tutkailimme toistemme sukupiirteitä, "Kilposten ylähuulta" ja siitä pikkuryhmistä toisiin siirtyen kuulustelimme toisiamme. Saimme niin fyysistä kuin sielunnälkää tyydytettyä erinomaisilla keittiön antimilla sekä sukumme taiteellisella anneilla.

Iltapäivä ohjelman aloitti Kuhmoon tutustuminen; Kuhmo-talon esittely ja suurpetokeskus Petola perehdytti korpiluonnon ihmeisiin. Loppuhuipennusta voi verrata hyvään jälkiruokaan; matkattuamme Kekkostietä Teerivaaran laelle vanhan hirsitalon pihamiljööseen, kuin toiseen aikaan ja maailmaan, oli sinne järjestetty tarjolle grillimakkaraa ja muurinpohjalettuja kahvin ja muiden virvokkeiden kera. Nautittiin kesäillan viileydestä seurustellen, päivän vähitellen painuessa mailleen.

Toisen päivän teemana oli varsinainen sääntömääräinen kokous, joka sujui vallan rivakasti ja huumorin höystämänä. Varsin totisina ja hartaina lauloimme yhdessä Kainuun marssin (Nälkämaan laulun). Näitä ajatellen ja vaikutteista eväitä matkalle saaneina, jatkamme seuraavaan etappiin kahden vuoden päästä Ouluun, näkemisiin ja kiitokset toisillemme.