Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:45682 kpl

Sukujuhla 2009

Lämmin kesä muistoineen ja riemuineen on takanapäin. Muistojen joukkoon on siirtynyt myös onnistunut sukujuhla ja -kokous Oulussa. Järjestelytoimikunta Kilposen Matin johdolla sai taas unohtumattoman juhlan aikaiseksi.

Hotelli-ravintola Lasaretti tarjosi hyvät puitteet juhlallemme. Ruoka oli erinomaista ja hotelli Lasaretin sijainti Oulujoen rannalla vain lisäsi viihtyisyyttä. Pohjolan Päivin järjestämä kävelemällä toteutettu kaupunkikierros oli huippujuttu aikamoisesta sadekuurosta huolimatta.

Kilposen Raimon vetämä illanvietto oli musiikkipainotteinen. Aluksi kuultiin Reettan, Maijan, Pepin ja Viivin soittoesitykset ja illan kuluessa laulettiin espoolaisen pariskunnan, Mirja ja Lassi Kilposen säestyksellä tuttuja lauluja. Tukena oli tähän iltaan tehty laulukirja, jota varmaankin käytetään tulevissakin sukujuhlissa. Laulujen lomassa pidettiin arpajaiset Matin johdolla, jossa palkintoja riitti lähes jokaiselle arvan ostaneelle. Mikä tärkeintä, illan erityistä antia oli toistemme tapaaminen ja tutustuminen.

Virallinen kokous sujui rutiininomaisesti. Hallitukseen tuli hieman muutoksia. Toivo Kilponen jäi pois omasta pyynnöstään. Toivolle parhaat kiitokset hänen panoksestaan hallituksen jäsenenä ja sihteerinä. Uusia jäseniä ovat Anu Molander Sotkamosta ja Hannu Kilponen Oulusta, siheeriksi/rahastonhoitajaksi valittiin Raimo Kilponen.

Sunnuntaina siirryimme Kilposen Hannun johdolla Turkansaareen Oulun eteläpuolelle. Siellä osallistuimme jumalanpalvelukseen vanhassa kirkossa ja vierailimme museon tiloissa. Terva-. kämppä- ja eräkulttuuri herätti vanhemmassa väessä paljon muisteluksia ja nuoremmille hämmästelyn aihetta. Kahvin jälkeen kokoonnuimme vielä vanhaan navettaan. Näkemisiin ja tapaamisiin kahden vuoden päästä Kuhmossa.

Oulun sukujuhlan järjestelytoimikunnalla lämpimät kiitokset!